Akselin laakerit ja boksitiivistepakkauksella

Akselin laakerit ja boksitiivistepakkauksella

Marine Akselin laakerit ja boksitiivistepakkauksella veneiden , MaritimShop Motomarine Finland , Suuri valikoima merituotteet ja veneen tarvikkeet valmistettu Euroopassa. Osta verkosta parhaaseen hintaan veneiden tarvikkeet tukkumyyjälle Motomarine.


Näytä:
Järjestys:

316 ruostumaton teräs tor mm 87 mekaaninen akselitiiviste 50mm

Marine 316 ruostumaton teräs tor mm 87 mekaaninen akselitiiviste 50mm veneiden , MaritimShop Motomarine Finland , Suuri valikoima merituotteet ja veneen tarvikkeet valmistettu Euroopassa. Erittäin tarkka ja laadukas mekaaninen akselitiiviste, joka on valmistettu yhdistetystä 316 ruostumattomasta teräksestä ja grafiitista, helppo asentaa ja pitää huolta.Mekaaninen tiiviste tapahtuu ruostumattoman teräsrenkaan ja grafiittiosan täydellisen liitoksen ansiosta. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu rengas asennetaan akseliin päättömillä ruuveilla (siten se pyörii sen kanssa), kun taas grafiittiosa pysyy pysähtyneenä akselin tiivisteessä. Mekaaniset akselitiivisteet voidaan asentaa suoraan peräputkeen kumiholkilla, joka on kiinnitetty kiinnikkeillä. Kumiholkin sterntube-standardin kiinnityskoko on 87 mm, mutta pienentämällä mekaaninen tiiviste voidaan asentaa myös 70 mm:n tai 2"1/2- ja 3"-peräputkien pohjaputkiin.Se voidaan täydentää seinäkiinnikkeellä Pronssinen akselitiivisteadapteri, ..

1,002.06€ 951.96€ Veroton hinta: 951.96€

316 ruostumaton teräs tor mm 87 mekaaninen akselitiiviste 55

Marine 316 ruostumaton teräs tor mm 87 mekaaninen akselitiiviste 55 veneiden , MaritimShop Motomarine Finland , Suuri valikoima merituotteet ja veneen tarvikkeet valmistettu Euroopassa. Erittäin tarkka ja laadukas mekaaninen akselitiiviste, joka on valmistettu yhdistetystä 316 ruostumattomasta teräksestä ja grafiitista, helppo asentaa ja pitää huolta.Mekaaninen tiiviste tapahtuu ruostumattoman teräsrenkaan ja grafiittiosan täydellisen liitoksen ansiosta. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu rengas asennetaan akseliin päättömillä ruuveilla (siten se pyörii sen kanssa), kun taas grafiittiosa pysyy pysähtyneenä akselin tiivisteessä. Mekaaniset akselitiivisteet voidaan asentaa suoraan peräputkeen kumiholkilla, joka on kiinnitetty kiinnikkeillä. Kumiholkin sterntube-standardin kiinnityskoko on 87 mm, mutta pienentämällä mekaaninen tiiviste voidaan asentaa myös 70 mm:n tai 2"1/2- ja 3"-peräputkien pohjaputkiin.Se voidaan täydentää seinäkiinnikkeellä Pronssinen akselitiivisteadapteri, jo..

1,002.06€ 951.96€ Veroton hinta: 951.96€

Akselin mekaaninen tiiviste 1 3/4"

Marine Akselin mekaaninen tiiviste 1 3/4" veneiden , MaritimShop Motomarine Finland , Suuri valikoima merituotteet ja veneen tarvikkeet valmistettu Euroopassa. Erittäin tarkka ja laadukas mekaaninen akselitiiviste, joka on valmistettu yhdistetystä 316 ruostumattomasta teräksestä ja grafiitista, helppo asentaa ja pitää huolta.Mekaaninen tiiviste tapahtuu ruostumattoman teräsrenkaan ja grafiittiosan täydellisen liitoksen ansiosta. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu rengas asennetaan akseliin päättömillä ruuveilla (siten se pyörii sen kanssa), kun taas grafiittiosa pysyy pysähtyneenä akselin tiivisteessä. Mekaaniset akselitiivisteet voidaan asentaa suoraan peräputkeen kumiholkilla, joka on kiinnitetty kiinnikkeillä. Kumiholkin sterntube-standardin kiinnityskoko on 87 mm, mutta pienentämällä mekaaninen tiiviste voidaan asentaa myös 70 mm:n tai 2"1/2- ja 3"-peräputkien pohjaputkiin.Se voidaan täydentää seinäkiinnikkeellä Pronssinen akselitiivisteadapteri, jossa on vesivoideltu laaker..

619.43€ 588.45€ Veroton hinta: 588.45€

Akselin mekaaninen tiiviste 60mm x 113mm

Marine Akselin mekaaninen tiiviste 60mm x 113mm veneiden , MaritimShop Motomarine Finland , Suuri valikoima merituotteet ja veneen tarvikkeet valmistettu Euroopassa. Erittäin tarkka ja laadukas mekaaninen akselitiiviste, joka on valmistettu yhdistetystä 316 ruostumattomasta teräksestä ja grafiitista, helppo asentaa ja pitää huolta.Mekaaninen tiiviste tapahtuu ruostumattomasta teräksestä valmistetun renkaan ja grafiittiosan täydellisen liitoksen ansiosta. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu rengas asennetaan akseliin päättömillä ruuveilla (siten se pyörii sen kanssa, kun taas grafiittiosa pysyy pysähtyneenä akselin tiivisteessä. Mekaaniset akselitiivisteet voidaan asentaa suoraan peräputkeen kumiholkilla, joka on kiinnitetty kiinnikkeillä. Kumiholkin sterntube-standardin kiinnityskoko on 113 mm, mutta pienentämällä mekaaninen tiiviste voidaan asentaa jopa 80 mm:n tai 3"1/4- ja 4"-kokoisiin peräputkiin.Se voidaan täydentää seinäkiinnikkeellä Pronssinen akselitiivisteadapteri, jossa..

1,153.98€ 1,096.28€ Veroton hinta: 1,096.28€

Akselin mekaaninen tiiviste 70mm x 117mm

Marine Akselin mekaaninen tiiviste 70mm x 117mm veneiden , MaritimShop Motomarine Finland , Suuri valikoima merituotteet ja veneen tarvikkeet valmistettu Euroopassa. Erittäin tarkka ja laadukas mekaaninen akselitiiviste, joka on valmistettu yhdistetystä 316 ruostumattomasta teräksestä ja grafiitista, helppo asentaa ja pitää huolta.Mekaaninen tiiviste tapahtuu ruostumattomasta teräksestä valmistetun renkaan ja grafiittiosan täydellisen liitoksen ansiosta. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu rengas asennetaan akseliin päättömillä ruuveilla (siten se pyörii sen kanssa, kun taas grafiittiosa pysyy pysähtyneenä akselin tiivisteessä. Mekaaniset akselitiivisteet voidaan asentaa suoraan peräputkeen kumiholkilla, joka on kiinnitetty kiinnikkeillä. Kumiholkin sterntube-standardin kiinnityskoko on 113 mm, mutta pienentämällä mekaaninen tiiviste voidaan asentaa jopa 80 mm:n tai 3"1/4- ja 4"-kokoisiin peräputkiin.Se voidaan täydentää seinäkiinnikkeellä Pronssinen akselitiivisteadapteri, jossa..

1,425.71€ 1,354.43€ Veroton hinta: 1,354.43€

Akselin mekaaninen tiiviste 75mm x 123mm

Marine Akselin mekaaninen tiiviste 75mm x 123mm veneiden , MaritimShop Motomarine Finland , Suuri valikoima merituotteet ja veneen tarvikkeet valmistettu Euroopassa. Erittäin tarkka ja laadukas mekaaninen akselitiiviste, joka on valmistettu yhdistetystä 316 ruostumattomasta teräksestä ja grafiitista, helppo asentaa ja pitää huolta.Mekaaninen tiiviste tapahtuu ruostumattomasta teräksestä valmistetun renkaan ja grafiittiosan täydellisen liitoksen ansiosta. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu rengas asennetaan akseliin päättömillä ruuveilla (siten se pyörii sen kanssa, kun taas grafiittiosa pysyy pysähtyneenä akselin tiivisteessä. Mekaaniset akselitiivisteet voidaan asentaa suoraan peräputkeen kumiholkilla, joka on kiinnitetty kiinnikkeillä. Kumiholkin sterntube-standardin kiinnityskoko on 113 mm, mutta pienentämällä mekaaninen tiiviste voidaan asentaa jopa 80 mm:n tai 3"1/4- ja 4"-kokoisiin peräputkiin.Se voidaan täydentää seinäkiinnikkeellä Pronssinen akselitiivisteadapteri, jossa..

1,630.40€ 1,548.88€ Veroton hinta: 1,548.88€

Akselin mekaaninen tiiviste 80mm x 123mm

Marine Akselin mekaaninen tiiviste 80mm x 123mm veneiden , MaritimShop Motomarine Finland , Suuri valikoima merituotteet ja veneen tarvikkeet valmistettu Euroopassa. Erittäin tarkka ja laadukas mekaaninen akselitiiviste, joka on valmistettu yhdistetystä 316 ruostumattomasta teräksestä ja grafiitista, helppo asentaa ja pitää huolta.Mekaaninen tiiviste tapahtuu ruostumattomasta teräksestä valmistetun renkaan ja grafiittiosan täydellisen liitoksen ansiosta. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu rengas asennetaan akseliin päättömillä ruuveilla (siten se pyörii sen kanssa, kun taas grafiittiosa pysyy pysähtyneenä akselin tiivisteessä. Mekaaniset akselitiivisteet voidaan asentaa suoraan peräputkeen kumiholkilla, joka on kiinnitetty kiinnikkeillä. Kumiholkin sterntube-standardin kiinnityskoko on 113 mm, mutta pienentämällä mekaaninen tiiviste voidaan asentaa jopa 80 mm:n tai 3"1/4- ja 4"-kokoisiin peräputkiin.Se voidaan täydentää seinäkiinnikkeellä Pronssinen akselitiivisteadapteri, jossa..

1,690.40€ 1,605.88€ Veroton hinta: 1,605.88€

Akselitiiviste potkuriakselin tiivistelaatikoille 10 x 10mm 1,5mt

Marine Akselitiiviste potkuriakselin tiivistelaatikoille 10 x 10mm 1,5mt veneiden , MaritimShop Motomarine Finland , Suuri valikoima merituotteet ja veneen tarvikkeet valmistettu Euroopassa. Akselitiiviste potkuriakselin tiivistelaatikoille. Myydään 1,50 metrin paketissa. . Osta verkosta parhaaseen hintaan veneiden tarvikkeet tukkumyyjälle Motomarine...

16.00€ 15.20€ Veroton hinta: 15.20€

Akselitiiviste potkuriakselin tiivistelaatikoille 12 x 12mm 1,5mt

Marine Akselitiiviste potkuriakselin tiivistelaatikoille 12 x 12mm 1,5mt veneiden , MaritimShop Motomarine Finland , Suuri valikoima merituotteet ja veneen tarvikkeet valmistettu Euroopassa. Akselitiiviste potkuriakselin tiivistelaatikoille. Myydään 1,50 metrin paketissa. . Osta verkosta parhaaseen hintaan veneiden tarvikkeet tukkumyyjälle Motomarine...

20.00€ 19.00€ Veroton hinta: 19.00€

Akselitiiviste potkuriakselin tiivistelaatikoille 14 x 14mm 1,5mt

Marine Akselitiiviste potkuriakselin tiivistelaatikoille 14 x 14mm 1,5mt veneiden , MaritimShop Motomarine Finland , Suuri valikoima merituotteet ja veneen tarvikkeet valmistettu Euroopassa. Akselitiiviste potkuriakselin tiivistelaatikoille. Myydään 1,50 metrin paketissa. . Osta verkosta parhaaseen hintaan veneiden tarvikkeet tukkumyyjälle Motomarine...

26.00€ 24.70€ Veroton hinta: 24.70€

Akselitiiviste potkuriakselin tiivistelaatikoille 5 x 5mm 1,5mt

Marine Akselitiiviste potkuriakselin tiivistelaatikoille 5 x 5mm 1,5mt veneiden , MaritimShop Motomarine Finland , Suuri valikoima merituotteet ja veneen tarvikkeet valmistettu Euroopassa. Akselitiiviste potkuriakselin tiivistelaatikoille. Myydään 1,50 metrin paketissa. . Osta verkosta parhaaseen hintaan veneiden tarvikkeet tukkumyyjälle Motomarine...

10.00€ 9.50€ Veroton hinta: 9.50€

Akselitiiviste potkuriakselin tiivistelaatikoille 6 x 6mm 1,5mt

Marine Akselitiiviste potkuriakselin tiivistelaatikoille 6 x 6mm 1,5mt veneiden , MaritimShop Motomarine Finland , Suuri valikoima merituotteet ja veneen tarvikkeet valmistettu Euroopassa. Akselitiiviste potkuriakselin tiivistelaatikoille. Myydään 1,50 metrin paketissa. . Osta verkosta parhaaseen hintaan veneiden tarvikkeet tukkumyyjälle Motomarine...

12.00€ 11.40€ Veroton hinta: 11.40€

Akselitiiviste potkuriakselin tiivistelaatikoille 8 x 8mm 1,5mt

Marine Akselitiiviste potkuriakselin tiivistelaatikoille 8 x 8mm 1,5mt veneiden , MaritimShop Motomarine Finland , Suuri valikoima merituotteet ja veneen tarvikkeet valmistettu Euroopassa. Akselitiiviste potkuriakselin tiivistelaatikoille. Myydään 1,50 metrin paketissa. . Osta verkosta parhaaseen hintaan veneiden tarvikkeet tukkumyyjälle Motomarine...

14.00€ 13.30€ Veroton hinta: 13.30€

Bronze Axial Seal -Stuffing Box RMTA 25 Mm

Marine Bronze Axial Seal -Stuffing Box RMTA 25 Mm veneiden , MaritimShop Motomarine Finland , Suuri valikoima merituotteet ja veneen tarvikkeet valmistettu Euroopassa. Akselin tiivisteet rmta. Palonsuoja kumia käytetään rakentamiseen pohja elastomeeriset tiivisteet op erityispiirteisiin, kestää kosketuksessa öljyn tai rasvan takaa Pienikitkaiset arvot ja sopii toimivat temperaturesfrom 10 °-+ 80 °. Kiinteistön RMTA on ruostumattoman teräksen nippusiteillä ja paketin silikoni rasva special jonkin verran hoitoa. . Osta verkosta parhaaseen hintaan veneiden tarvikkeet tukkumyyjälle Motomarine...

120.00€ 114.00€ Veroton hinta: 114.00€

Bronze Axial Seal -Stuffing Box RMTA 30 Mm

Marine Bronze Axial Seal -Stuffing Box RMTA 30 Mm veneiden , MaritimShop Motomarine Finland , Suuri valikoima merituotteet ja veneen tarvikkeet valmistettu Euroopassa. Akselin tiivisteet rmta. Palonsuoja kumia käytetään rakentamiseen pohja elastomeeriset tiivisteet op erityispiirteisiin, kestää kosketuksessa öljyn tai rasvan takaa Pienikitkaiset arvot ja sopii toimivat temperaturesfrom 10 °-+ 80 °. Kiinteistön RMTA on ruostumattoman teräksen nippusiteillä ja paketin silikoni rasva special jonkin verran hoitoa. . Osta verkosta parhaaseen hintaan veneiden tarvikkeet tukkumyyjälle Motomarine...

130.00€ 123.50€ Veroton hinta: 123.50€

Bronze Axial Seal -Stuffing Box RMTA 35 Mm

Marine Bronze Axial Seal -Stuffing Box RMTA 35 Mm veneiden , MaritimShop Motomarine Finland , Suuri valikoima merituotteet ja veneen tarvikkeet valmistettu Euroopassa. Akselin tiivisteet rmta. Palonsuoja kumia käytetään rakentamiseen pohja elastomeeriset tiivisteet op erityispiirteisiin, kestää kosketuksessa öljyn tai rasvan takaa Pienikitkaiset arvot ja sopii toimivat temperaturesfrom 10 °-+ 80 °. Kiinteistön RMTA on ruostumattoman teräksen nippusiteillä ja paketin silikoni rasva special jonkin verran hoitoa. . Osta verkosta parhaaseen hintaan veneiden tarvikkeet tukkumyyjälle Motomarine...

160.00€ 152.00€ Veroton hinta: 152.00€

Bronze Axial Seal -Stuffing Box RMTA 40 Mm

Marine Bronze Axial Seal -Stuffing Box RMTA 40 Mm veneiden , MaritimShop Motomarine Finland , Suuri valikoima merituotteet ja veneen tarvikkeet valmistettu Euroopassa. Akselin tiivisteet rmta. Palonsuoja kumia käytetään rakentamiseen pohja elastomeeriset tiivisteet op erityispiirteisiin, kestää kosketuksessa öljyn tai rasvan takaa Pienikitkaiset arvot ja sopii toimivat temperaturesfrom 10 °-+ 80 °. Kiinteistön RMTA on ruostumattoman teräksen nippusiteillä ja paketin silikoni rasva special jonkin verran hoitoa. . Osta verkosta parhaaseen hintaan veneiden tarvikkeet tukkumyyjälle Motomarine...

215.00€ 204.25€ Veroton hinta: 204.25€

Burlap Press pronssipää D25

Marine Burlap Press pronssipää D25 veneiden , MaritimShop Motomarine Finland , Suuri valikoima merituotteet ja veneen tarvikkeet valmistettu Euroopassa. Pronssinen tukkoinen laatikko tuki täydellinen vesivoideltu peräputki laakeri.Upotettu osa on jo kierretty 25-50 mm potkuriakselin peräputkiin sopivaksi.Varustettu vesivoiteluputkella letkuun.Korvaa perinteiset joustavat ja jäykät akselitiivistejärjestelmät.Täytetään täytetyllä laatikolla. . Osta verkosta parhaaseen hintaan veneiden tarvikkeet tukkumyyjälle Motomarine...

259.43€ 246.46€ Veroton hinta: 246.46€

Burlap Press pronssipää D35

Marine Burlap Press pronssipää D35 veneiden , MaritimShop Motomarine Finland , Suuri valikoima merituotteet ja veneen tarvikkeet valmistettu Euroopassa. Pronssinen tukkoinen laatikko tuki täydellinen vesivoideltu peräputki laakeri.Upotettu osa on jo kierretty 25-50 mm potkuriakselin peräputkiin sopivaksi.Varustettu vesivoiteluputkella letkuun.Korvaa perinteiset joustavat ja jäykät akselitiivistejärjestelmät.Täytetään täytetyllä laatikolla. . Osta verkosta parhaaseen hintaan veneiden tarvikkeet tukkumyyjälle Motomarine...

308.64€ 293.21€ Veroton hinta: 293.21€

Burlap Press pronssipää D50

Marine Burlap Press pronssipää D50 veneiden , MaritimShop Motomarine Finland , Suuri valikoima merituotteet ja veneen tarvikkeet valmistettu Euroopassa. Pronssinen tukkoinen laatikko tuki täydellinen vesivoideltu peräputki laakeri.Upotettu osa on jo kierretty 25-50 mm potkuriakselin peräputkiin sopivaksi.Varustettu vesivoiteluputkella letkuun.Korvaa perinteiset joustavat ja jäykät akselitiivistejärjestelmät.Täytetään täytetyllä laatikolla. . Osta verkosta parhaaseen hintaan veneiden tarvikkeet tukkumyyjälle Motomarine...

416.69€ 395.86€ Veroton hinta: 395.86€

kumiakselin laakeri ø mm.22

Marine kumiakselin laakeri ø mm.22 veneiden , MaritimShop Motomarine Finland , Suuri valikoima merituotteet ja veneen tarvikkeet valmistettu Euroopassa. Kumi laakeri varten Ranskan purjeveneitä. . Osta verkosta parhaaseen hintaan veneiden tarvikkeet tukkumyyjälle Motomarine...

11.14€ 10.59€ Veroton hinta: 10.59€

kumiakselin laakeri ø mm.25

Marine kumiakselin laakeri ø mm.25 veneiden , MaritimShop Motomarine Finland , Suuri valikoima merituotteet ja veneen tarvikkeet valmistettu Euroopassa. Kumi laakeri varten Ranskan purjeveneitä. . Osta verkosta parhaaseen hintaan veneiden tarvikkeet tukkumyyjälle Motomarine...

10.81€ 10.27€ Veroton hinta: 10.27€

kumiakselin laakeri ø mm.30

Marine kumiakselin laakeri ø mm.30 veneiden , MaritimShop Motomarine Finland , Suuri valikoima merituotteet ja veneen tarvikkeet valmistettu Euroopassa. Kumi laakeri varten Ranskan purjeveneitä. . Osta verkosta parhaaseen hintaan veneiden tarvikkeet tukkumyyjälle Motomarine...

10.92€ 10.37€ Veroton hinta: 10.37€

Levyn pohja-akselin tiivisterasia tukkoiselle laatikkojärjestelmälle 40mm

Marine Levyn pohja-akselin tiivisterasia tukkoiselle laatikkojärjestelmälle 40mm veneiden , MaritimShop Motomarine Finland , Suuri valikoima merituotteet ja veneen tarvikkeet valmistettu Euroopassa. Levypohjaakselin tiivistelaatikko tukkoisen laatikon järjestelmälle. . Osta verkosta parhaaseen hintaan veneiden tarvikkeet tukkumyyjälle Motomarine...

480.88€ 456.84€ Veroton hinta: 456.84€

Levyn pohja-akselin tiivistysrasia tukkaiseen laatikkojärjestelmään 25mm

Marine Levyn pohja-akselin tiivistysrasia tukkaiseen laatikkojärjestelmään 25mm veneiden , MaritimShop Motomarine Finland , Suuri valikoima merituotteet ja veneen tarvikkeet valmistettu Euroopassa. Levypohjaakselin tiivistelaatikko tukkoisen laatikon järjestelmälle. . Osta verkosta parhaaseen hintaan veneiden tarvikkeet tukkumyyjälle Motomarine...

385.13€ 365.88€ Veroton hinta: 365.88€

Levyn pohja-akselin tiivistysrasia tukkaiseen laatikkojärjestelmään 30mm

Marine Levyn pohja-akselin tiivistysrasia tukkaiseen laatikkojärjestelmään 30mm veneiden , MaritimShop Motomarine Finland , Suuri valikoima merituotteet ja veneen tarvikkeet valmistettu Euroopassa. Levypohjaakselin tiivistelaatikko tukkoisen laatikon järjestelmälle. . Osta verkosta parhaaseen hintaan veneiden tarvikkeet tukkumyyjälle Motomarine...

385.13€ 365.88€ Veroton hinta: 365.88€

Levyn pohja-akselin tiivistysrasia tukkaiseen laatikkojärjestelmään 45mm

Marine Levyn pohja-akselin tiivistysrasia tukkaiseen laatikkojärjestelmään 45mm veneiden , MaritimShop Motomarine Finland , Suuri valikoima merituotteet ja veneen tarvikkeet valmistettu Euroopassa. Levypohjaakselin tiivistelaatikko tukkoisen laatikon järjestelmälle. . Osta verkosta parhaaseen hintaan veneiden tarvikkeet tukkumyyjälle Motomarine...

897.93€ 853.04€ Veroton hinta: 853.04€

Levyn pohja-akselin tiivistysrasia tukkoiselle laatikkojärjestelmälle 35mm

Marine Levyn pohja-akselin tiivistysrasia tukkoiselle laatikkojärjestelmälle 35mm veneiden , MaritimShop Motomarine Finland , Suuri valikoima merituotteet ja veneen tarvikkeet valmistettu Euroopassa. Levypohjaakselin tiivistelaatikko tukkoisen laatikon järjestelmälle. . Osta verkosta parhaaseen hintaan veneiden tarvikkeet tukkumyyjälle Motomarine...

480.88€ 456.84€ Veroton hinta: 456.84€

Mekaaninen ruostumaton teräs ja grafiitti 65mm akseli

Marine Mekaaninen ruostumaton teräs ja grafiitti 65mm akseli veneiden , MaritimShop Motomarine Finland , Suuri valikoima merituotteet ja veneen tarvikkeet valmistettu Euroopassa. Erittäin tarkka ja laadukas mekaaninen akselitiiviste, joka on valmistettu yhdistetystä 316 ruostumattomasta teräksestä ja grafiitista, helppo asentaa ja pitää huolta.Mekaaninen tiiviste tapahtuu ruostumattomasta teräksestä valmistetun renkaan ja grafiittiosan täydellisen liitoksen ansiosta. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu rengas asennetaan akseliin päättömillä ruuveilla (siten se pyörii sen kanssa, kun taas grafiittiosa pysyy pysähtyneenä akselin tiivisteessä. Mekaaniset akselitiivisteet voidaan asentaa suoraan peräputkeen kumiholkilla, joka on kiinnitetty kiinnikkeillä. Kumiholkin sterntube-standardin kiinnityskoko on 113 mm, mutta pienentämällä mekaaninen tiiviste voidaan asentaa jopa 80 mm:n tai 3"1/4- ja 4"-kokoisiin peräputkiin.Se voidaan täydentää seinäkiinnikkeellä Pronssinen akselitiivistead..

1,153.98€ 1,096.28€ Veroton hinta: 1,096.28€

perärasiat vesivoidetuilla laakereilla 25 x 39 x 1,5 mm

Marine perärasiat vesivoidetuilla laakereilla 25 x 39 x 1,5 mm veneiden , MaritimShop Motomarine Finland , Suuri valikoima merituotteet ja veneen tarvikkeet valmistettu Euroopassa. Perälaatikot vesivoideltu laakeri. Säädettävä laippa. . Osta verkosta parhaaseen hintaan veneiden tarvikkeet tukkumyyjälle Motomarine...

145.50€ 138.22€ Veroton hinta: 138.22€

perärasiat vesivoidetuilla laakereilla. säädettävä laippa 30 mm 45 x 1,5 kierre

Marine perärasiat vesivoidetuilla laakereilla. säädettävä laippa 30 mm 45 x 1,5 kierre veneiden , MaritimShop Motomarine Finland , Suuri valikoima merituotteet ja veneen tarvikkeet valmistettu Euroopassa. Perälaatikot vesivoideltu laakeri. Säädettävä laippa. . Osta verkosta parhaaseen hintaan veneiden tarvikkeet tukkumyyjälle Motomarine...

164.75€ 156.51€ Veroton hinta: 156.51€

perärasiat vesivoidetuilla laakereilla. säädettävä laippa 35 mm 48 x 1,5 kierre

Marine perärasiat vesivoidetuilla laakereilla. säädettävä laippa 35 mm 48 x 1,5 kierre veneiden , MaritimShop Motomarine Finland , Suuri valikoima merituotteet ja veneen tarvikkeet valmistettu Euroopassa. Perälaatikot vesivoideltu laakeri. Säädettävä laippa. . Osta verkosta parhaaseen hintaan veneiden tarvikkeet tukkumyyjälle Motomarine...

189.89€ 180.40€ Veroton hinta: 180.40€

Pronssiakselilaakeri vesivoideltu (tuumaa) 1 tuuman

Marine Pronssiakselilaakeri vesivoideltu (tuumaa) 1 tuuman veneiden , MaritimShop Motomarine Finland , Suuri valikoima merituotteet ja veneen tarvikkeet valmistettu Euroopassa. Pronssi/kumi laakeri hydro lubrificated. Sisäiset ja ulkoiset Ø tuumaa . Osta verkosta parhaaseen hintaan veneiden tarvikkeet tukkumyyjälle Motomarine...

49.00€ 46.55€ Veroton hinta: 46.55€

Pronssiakselilaakeri vesivoideltu (tuumaa) 1` 3/8

Marine Pronssiakselilaakeri vesivoideltu (tuumaa) 1` 3/8 veneiden , MaritimShop Motomarine Finland , Suuri valikoima merituotteet ja veneen tarvikkeet valmistettu Euroopassa. Pronssi/kumi laakeri hydro lubrificated. Sisäiset ja ulkoiset Ø tuumaa . Osta verkosta parhaaseen hintaan veneiden tarvikkeet tukkumyyjälle Motomarine...

63.00€ 59.85€ Veroton hinta: 59.85€

Pronssiakselilaakeri vesivoideltu (tuumaa) 1`1 / 2

Marine Pronssiakselilaakeri vesivoideltu (tuumaa) 1`1 / 2 veneiden , MaritimShop Motomarine Finland , Suuri valikoima merituotteet ja veneen tarvikkeet valmistettu Euroopassa. Pronssi/kumi laakeri hydro lubrificated. Sisäiset ja ulkoiset Ø tuumaa . Osta verkosta parhaaseen hintaan veneiden tarvikkeet tukkumyyjälle Motomarine...

67.00€ 63.65€ Veroton hinta: 63.65€

Pronssiakselilaakeri vesivoideltu (tuumaa) 1`1 / 4

Marine Pronssiakselilaakeri vesivoideltu (tuumaa) 1`1 / 4 veneiden , MaritimShop Motomarine Finland , Suuri valikoima merituotteet ja veneen tarvikkeet valmistettu Euroopassa. Pronssi/kumi laakeri hydro lubrificated. Sisäiset ja ulkoiset Ø tuumaa . Osta verkosta parhaaseen hintaan veneiden tarvikkeet tukkumyyjälle Motomarine...

55.00€ 52.25€ Veroton hinta: 52.25€

Pronssiakselilaakeri vesivoideltu (tuumaa) 1`1 / 8

Marine Pronssiakselilaakeri vesivoideltu (tuumaa) 1`1 / 8 veneiden , MaritimShop Motomarine Finland , Suuri valikoima merituotteet ja veneen tarvikkeet valmistettu Euroopassa. Pronssi/kumi laakeri hydro lubrificated. Sisäiset ja ulkoiset Ø tuumaa . Osta verkosta parhaaseen hintaan veneiden tarvikkeet tukkumyyjälle Motomarine...

55.00€ 52.25€ Veroton hinta: 52.25€

Pronssiakselilaakeri vesivoideltu (tuumaa) 1`3 / 4

Marine Pronssiakselilaakeri vesivoideltu (tuumaa) 1`3 / 4 veneiden , MaritimShop Motomarine Finland , Suuri valikoima merituotteet ja veneen tarvikkeet valmistettu Euroopassa. Pronssi/kumi laakeri hydro lubrificated. Sisäiset ja ulkoiset Ø tuumaa . Osta verkosta parhaaseen hintaan veneiden tarvikkeet tukkumyyjälle Motomarine...

87.00€ 82.65€ Veroton hinta: 82.65€

Pronssiakselilaakeri vesivoideltu (tuumaa) 1`5 / 8

Marine Pronssiakselilaakeri vesivoideltu (tuumaa) 1`5 / 8 veneiden , MaritimShop Motomarine Finland , Suuri valikoima merituotteet ja veneen tarvikkeet valmistettu Euroopassa. Pronssi/kumi laakeri hydro lubrificated. Sisäiset ja ulkoiset Ø tuumaa . Osta verkosta parhaaseen hintaan veneiden tarvikkeet tukkumyyjälle Motomarine...

69.00€ 65.55€ Veroton hinta: 65.55€

Pronssiakselilaakeri vesivoideltu (tuumaa) 1`7 / 8

Marine Pronssiakselilaakeri vesivoideltu (tuumaa) 1`7 / 8 veneiden , MaritimShop Motomarine Finland , Suuri valikoima merituotteet ja veneen tarvikkeet valmistettu Euroopassa. Pronssi/kumi laakeri hydro lubrificated. Sisäiset ja ulkoiset Ø tuumaa . Osta verkosta parhaaseen hintaan veneiden tarvikkeet tukkumyyjälle Motomarine...

107.00€ 101.65€ Veroton hinta: 101.65€

Pronssiakselilaakeri vesivoideltu (tuumaa) 2 tuumaa

Marine Pronssiakselilaakeri vesivoideltu (tuumaa) 2 tuumaa veneiden , MaritimShop Motomarine Finland , Suuri valikoima merituotteet ja veneen tarvikkeet valmistettu Euroopassa. Pronssi/kumi laakeri hydro lubrificated. Sisäiset ja ulkoiset Ø tuumaa . Osta verkosta parhaaseen hintaan veneiden tarvikkeet tukkumyyjälle Motomarine...

103.00€ 97.85€ Veroton hinta: 97.85€

Pronssiakselilaakeri vesivoideltu (tuumaa) 2 ”1/2

Marine Pronssiakselilaakeri vesivoideltu (tuumaa) 2 ”1/2 veneiden , MaritimShop Motomarine Finland , Suuri valikoima merituotteet ja veneen tarvikkeet valmistettu Euroopassa. Pronssi/kumi laakeri hydro lubrificated. Sisäiset ja ulkoiset Ø tuumaa . Osta verkosta parhaaseen hintaan veneiden tarvikkeet tukkumyyjälle Motomarine...

173.00€ 164.35€ Veroton hinta: 164.35€

pronssiakselin laakeri 3 "

Marine pronssiakselin laakeri 3 " veneiden , MaritimShop Motomarine Finland , Suuri valikoima merituotteet ja veneen tarvikkeet valmistettu Euroopassa. Pronssi/kumi laakeri hydro lubrificated. Euro tyyppi. Tuumaa Ø sisäisten ja ulkoisten . Osta verkosta parhaaseen hintaan veneiden tarvikkeet tukkumyyjälle Motomarine...

304.81€ 289.57€ Veroton hinta: 289.57€

pronssiakselin laakeri englanti sarja 2 "5/8

Marine pronssiakselin laakeri englanti sarja 2 "5/8 veneiden , MaritimShop Motomarine Finland , Suuri valikoima merituotteet ja veneen tarvikkeet valmistettu Euroopassa. Pronssi/kumi laakeri hydro lubrificated. Euro tyyppi. Tuumaa Ø sisäisten ja ulkoisten . Osta verkosta parhaaseen hintaan veneiden tarvikkeet tukkumyyjälle Motomarine...

238.16€ 226.26€ Veroton hinta: 226.26€

Pronssiakselin laakeri vesivoiteltu erikoissarja 25mm

Marine Pronssiakselin laakeri vesivoiteltu erikoissarja 25mm veneiden , MaritimShop Motomarine Finland , Suuri valikoima merituotteet ja veneen tarvikkeet valmistettu Euroopassa. Pronssi/kumi laakeri hydro lubrificated. Erityinen. Metrinen Ø sisäisten ja ulkoisten . Osta verkosta parhaaseen hintaan veneiden tarvikkeet tukkumyyjälle Motomarine...

26.00€ 24.70€ Veroton hinta: 24.70€

Pronssiakselin laakeri vesivoiteltu erikoissarja 30mm

Marine Pronssiakselin laakeri vesivoiteltu erikoissarja 30mm veneiden , MaritimShop Motomarine Finland , Suuri valikoima merituotteet ja veneen tarvikkeet valmistettu Euroopassa. Pronssi/kumi laakeri hydro lubrificated. Erityinen. Metrinen Ø sisäisten ja ulkoisten . Osta verkosta parhaaseen hintaan veneiden tarvikkeet tukkumyyjälle Motomarine...

40.45€ 38.42€ Veroton hinta: 38.42€

Pronssiakselin laakeri vesivoiteltu erikoissarja 35mm

Marine Pronssiakselin laakeri vesivoiteltu erikoissarja 35mm veneiden , MaritimShop Motomarine Finland , Suuri valikoima merituotteet ja veneen tarvikkeet valmistettu Euroopassa. Pronssi/kumi laakeri hydro lubrificated. Erityinen. Metrinen Ø sisäisten ja ulkoisten . Osta verkosta parhaaseen hintaan veneiden tarvikkeet tukkumyyjälle Motomarine...

49.36€ 46.89€ Veroton hinta: 46.89€

Pronssiakselin laakeri vesivoiteltu erikoissarja 40mm

Marine Pronssiakselin laakeri vesivoiteltu erikoissarja 40mm veneiden , MaritimShop Motomarine Finland , Suuri valikoima merituotteet ja veneen tarvikkeet valmistettu Euroopassa. Pronssi/kumi laakeri hydro lubrificated. Erityinen. Metrinen Ø sisäisten ja ulkoisten . Osta verkosta parhaaseen hintaan veneiden tarvikkeet tukkumyyjälle Motomarine...

56.25€ 53.44€ Veroton hinta: 53.44€

Pronssiakselin laakeri vesivoiteltu erikoissarja 45mm

Marine Pronssiakselin laakeri vesivoiteltu erikoissarja 45mm veneiden , MaritimShop Motomarine Finland , Suuri valikoima merituotteet ja veneen tarvikkeet valmistettu Euroopassa. Pronssi/kumi laakeri hydro lubrificated. Erityinen. Metrinen Ø sisäisten ja ulkoisten . Osta verkosta parhaaseen hintaan veneiden tarvikkeet tukkumyyjälle Motomarine...

93.75€ 89.06€ Veroton hinta: 89.06€

Pronssiakselin laakeri vesivoiteltu erikoissarja 50mm

Marine Pronssiakselin laakeri vesivoiteltu erikoissarja 50mm veneiden , MaritimShop Motomarine Finland , Suuri valikoima merituotteet ja veneen tarvikkeet valmistettu Euroopassa. Pronssi/kumi laakeri hydro lubrificated. Erityinen. Metrinen Ø sisäisten ja ulkoisten . Osta verkosta parhaaseen hintaan veneiden tarvikkeet tukkumyyjälle Motomarine...

115.00€ 109.25€ Veroton hinta: 109.25€