Ehdot & ehdot

Ehdot ja edellytykset

Tervetuloa Nova Argonautica Online-myymälöihin. Tilaamalla tällä sivustolla oletamme, että hyväksyt käyttö ehdot . Älä jatka tilausta, jos et suostu ottamaan kaikkia tällä sivulla ilmoitettua käyttö ehtoja.

Euroopan jaYhdistyneen kuningas kunnan myynti ehdot:

Toimitamme tuotteitamme Kiinteämääräinen toimitus maksu Euro oppaan ja Yhdistyneelle kuningas kunnalleseuraavat vaihto ehdot:

Talous: 1-100kg: 15 päivää: €7,99
Express: 1-100kg: 7 päivää: €24,99

Tila ukset toimitetaan varastosta Espanjassa javoimme toimittaa vain tila uksia yli 50 euroa

Tuotteiden hintoihin kuuluvat Verot ja arvon lisä verojakaikilla tuotteilla onkaksi vuotta eurooppalaista takuuta

Tarjoamme 30 päivää palautuksille Ja ilmainen vialliset tuotteet

"Kaikki luotto-ja debit-kortti tapahtumat veloitetaan osto pisteessä."


Evästeet

Käytämme eväs teitä. Avaamalla Nova Argonautica-verkko kaupat suosit käyttämään eväs teitä yhdessä Nova Argonautica-tieto suoja käytännön kanssa.

Useimmat interaktiiviset verkkosivustot käyttävät eväs teitä, jotta voimme noutaa käyttäjän tiedot jokaisesta vierailusta. Verkkosivustomme käyttää eväs teitä, jotta tiettyjen alueiden toiminnallisuus helpottaisi verkkosivustoomme vierailevien ihmisten toimintaa. Jotkut yhteistyökumppanimme/mainonta kumppanimme voivat myös käyttää eväs teitä.

Lisenssi

Ellei toisin mainita, Nova Argonautica ja/tai sen lisenssinantajat omistavat kaikki Nova Argonautica-verkko kauppojen materiaalin immateriaalioikeudet. Kaikki immateriaalioikeudet pidätetään. Voit käyttää tätä Nova Argonautica-verkko kaupoista omaan henkilökohtaiseen käyttöösi, joka on näissä käyttö ehdoissa asetettujen rajoitusten kohteena.

Et saa:

 • Julkaise aineisto uudelleen Nova Argonautica-verkko kaupoista
 • Myydä, vuokrata tai sublicense materiaalia Nova Argonautica verkko kaupoista
 • Jäljennä, monista tai kopioi materiaalia Nova Argonautica verkko kaupoista
 • Jaa sisältöä uudelleen Nova Argonautica-verkko kaupoista

Tämä sopimus alkaa tästä päivästä.

Tämän verkkosivuston osat tarjoavat käyttäjille mahdollisuuden julkaista ja vaihtaa mielipiteitä ja tietoja tietyillä verkkosivuston alueilla. Nova Argonautica ei Suodata, Muokkaa, julkaise tai tarkastele kommentteja ennen niiden läsnäoloa verkkosivustolla. Kommentit eivät vastaa sivuston näkemyksiä ja mielipiteitä. Nova Argonautica, sen edustajat ja/tai tytär yhtiöt. Huomautukset kuvastavat näkemyksiin ja lausuntoihin kirjaavan henkilön näkemyksiä ja mielipiteitä. Sovellettavan lain sallimissa rajoissa. Nova Argonautica ei ole vastuussa kommenteista tai mistään vastuusta, vahingoista tai kuluista, jotka ovat aiheutuneet ja/tai aiheutuneet tämän verkkosivuston kommenttien käytöstä ja/tai lähettämisestä ja/tai ulkonäöstä. Nova Argonautica pidättää oikeuden valvoa kaikkia kommentteja ja poistaa kommentteja, joita voidaan pitää sopimattomana, loukkaavana tai näiden käyttö ehtojen rikkomisisena.

Takaat ja edustat, että:

 • Sinulla on oikeus julkaista kommentteja verkkosivustollamme ja meillä on kaikki tarvittavat lisenssit ja suostut siihen;
 • Kommentit eivät hyökkää mitään immateriaalioikeuksia, mukaan lukien rajoituksetta tekijän oikeus, patentti tai tavara merkki kolmannen osapuolen;
 • Kommenteissa ei ole mitään halventavaa, herjaavaa, loukkaavaa, sopimatonta tai muuten laitonta materiaalia, joka loukkaa yksityisyyttä
 • Kommentteja ei käytetä liike toiminnan tai mukautetun tai esillä olevan kaupallisen toiminnon tai laittoman toiminnan edistämiseen.

Täten myönnät Nova Argonauticalle ei-yksinomaisen lisenssin käyttää, jäljentää, muokata ja valtuuttaa muita käyttämään, jäljentämään ja muokkaamaan kommenttejasi missä tahansa ja kaikissa muodoissa, muodoissa tai mediassa.

Seuraavat organisaatiot voivat linkittää verkkosivustoomme ilman kirjallista ennakko hyväksyntää:

 • Valtion virastojen kanssa;
 • Haku koneet;
 • Uutis järjestöt;
 • Online Directory-jakelijat voivat linkittää verkkosivustoomme samalla tavalla kuin muiden julkisesti noteerattujen yritysten verkko sivustoille. Ja
 • Koko järjestelmän laajuiset akkreditoidut yritykset, lukuun ottamatta voittoa tavoittelemattomien organisaatioiden, hyväntekeväisyys ostos keskuksissa ja hyväntekeväisyys järjestöjen varainkeruuryhmiä, jotka eivät ehkä ole Web-sivustollemme hyperlinkkejä.

Nämä organisaatiot voivat linkittää koti sivullemme, julkaisuihin tai muihin verkkosivuston tietoihin niin kauan kuin linkki: (a) ei ole millään tavalla petollinen; b) ei merkitse valheellisesti linkittävän osapuolen ja sen tuotteiden ja/tai palvelujen sponsorointia, hyväksymistä tai hyväksymistä; ja (c) sopii yhteen linkittävän osapuolen toimi paikan puitteissa.

Saatamme harkita ja hyväksyä muita linkitys pyyntöjä seuraavantyyppisistä organisaatioista:

 • yleisesti tunnetut kuluttaja-ja/tai yritys tieto lähteet;
 • dot.com yhteisön sivustot;
 • yhdistysten tai muiden hyväntekeväisyys järjestöjä edustavien ryhmien kanssa;
 • verkko hakemiston jakelijat;
 • Internet-portaalit;
 • kirjan pito-, laki-ja konsultointi yritykset; Ja
 • koulutus laitosten ja ammatti yhdistysten kanssa.

Hyväksymme linkitys pyynnöt näistä

organisaatiot, jos päätämme, että: (a) linkki ei tekisi meistä näyttää epäsuotuisasti itsellemme tai meidän akkreditoituja yrityksiä; (b) organisaatiolla ei ole negatiivisia tietoja kanssamme; c) se, että hyperlinkin näkyvyys hyödyttää meitä, kompensoi Nova Argonautican puuttumisen; ja d) linkki on yleisten resurssi tietojen yhteydessä.

Nämä organisaatiot voivat linkittää koti sivullemme niin kauan kuin linkki: (a) ei ole millään tavalla petollinen; b) ei merkitse valheellisesti linkittävän osapuolen ja sen tuotteiden tai palvelujen sponsorointia, hyväksymistä tai hyväksymistä; ja (c) sopii yhteen linkittävän osapuolen toimi paikan puitteissa.

Jos olet yksi edellä kohdassa 2 luetelluista organisaatioista ja olet kiinnostunut linkittämästä verkkosivustoomme, sinun on ilmoitettava siitä meille lähettämällä sähkö postia Nova Argonauticalle. Sisällytä nimesi, organisaatiosi nimi, yhteys tiedot sekä sivustosi URL-osoite, luettelo kaikista URL-osoitteista, joista aiot linkittää verkkosivustoomme, sekä luettelo sivustomme URL-osoitteista, joihin haluat linkittää. Odota 2-3 viikkoa vastausta.

Hyväksytyt organisaatiot voivat tehdä hyperlinkin verkkosivustoomme seuraavasti:

 • Käyttämällä yrityksen nimeä; Tai
 • Käyttämällä linkitettyä Uniform Resource Locator-resurssia; Tai
 • Käyttämällä mitä tahansa muuta verkkosivustomme kuvausta, joka on linkitetty tähän, on järkevää linkittävän osapuolen sivuston sisällön kontekstissa ja muodossa.

Nova Argonautica-logon tai muun kuvituksen käyttö ei ole sallittua linkittämättä tavara merkki lisenssi sopimusta.

Iframe

Ilman ennakko hyväksyntää ja kirjallista lupaa et saa luoda verkko sivujemme ympärille kehyksiä, jotka muuttavat millään tavalla verkkosivustomme visuaalista esitystä tai ulkoasua.

Sisältö vastuu

Emme ole vastuussa mistään sisällöstä, joka näkyy verkkosivustollasi. Hyväksyt suojella ja puolustaa meitä kaikkia väitteitä, jotka nousevat sivustosi. Minkään linkin ei pitäisi näkyä verkkosivustolla, jota voidaan tulkita herjaavaksi, säädyksi tai rikolliseksi tai joka rikkoo tai muutoin rikkoo tai puolustaa rikkomusta tai muuta kolmannen osapuolen oikeuksia.

Oikeuksien pidättäminen

Pidätämme oikeuden pyytää, että poistat kaikki linkit tai tietyn linkin verkkosivustoomme. Hyväksyt, että poistat välittömästi kaikki verkkosivustomme linkit pyynnöstä. Pidätämme myös oikeuden käyttää näitä käyttö ehtoja ja linkitys käytäntöä milloin tahansa. Kun linkität jatkuvasti verkkosivustoomme, sitoudut noudattamaan näitä linkitys ehtoja ja noudattamaan niitä.

Linkkien poistaminen verkkosivustolta

Jos löydät linkin verkkosivustolta, joka on hyökkäävä mistä tahansa syystä, voit vapaasti ottaa yhteyttä ja ilmoittaa meille milloin tahansa. Otamme huomioon pyynnöt poistaa linkkejä, mutta emme ole velvollisia tai niin tai vastata sinulle suoraan.

Emme takaa, että tämän verkkosivuston tiedot ovat oikeita, emme takaa sen täydellisyyttä tai tarkkuutta; Emme myöskään lupaa varmistaa, että verkkosivusto pysyy saatavilla tai että sivuston aineisto pidetään ajan tasalla.

Vastuuvapauslauseke

Sovellettavan lain sallimissa rajoissa poistamme kaikki verkkosivustoomme ja tämän verkkosivuston käyttöön liittyvät esitykset, takuut ja ehdot. Tämän vastuu vapaus lausekkeen ei tule:

 • rajoittaa tai sulkea pois vastuumme kuolemasta tai henkilö vahingosta;
 • rajoittaa tai estää vastuumme petoksesta tai vilpillisestä harhaanjohtamisesta;
 • rajoittaa mitään meidän tai vastuita millään tavalla, joka ei ole sallittua sovellettavan lain; Tai
 • sulkea pois kaikki meidän tai velat, joita ei voida sulkea pois sovellettavan lain mukaan.

Tässä jaksossa ja muualla tässä vastuu vapaus lausekkeessa vahvistetut vastuun rajoitukset ja kiellot: a) kuuluvat edellisen kohdan soveltamis alaan; ja (b) säännellään kaikkia vastuita, jotka johtuvat vastuu vapaus lausekkeen mukaisista vastuista, mukaan lukien sopimukseen, vahingon korvaus velvollisuuden piiriin ja lakisääteisen tullin rikkomiseen liittyvät velat.

Niin kauan kuin verkkosivusto ja verkkosivustolta saatavilla olevat tiedot ja palvelut ovat maksuttomia, emme ole vastuussa mistään menetyksistä tai vahingoista.

Nova Argonautica S. L. U

B76292135
Calle Carvajal NO3, Portal 1 Bajo Izda
35004 Las Palmas
Registro Las Palmas: Tomo 2171, Libro 0, Folio 17, Seccion 8, hoja GC 52998


Pääjohtaja: Luis Souto